Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógyulás a hit erejével képes leírás - Gyógyulás.tlap.hu
részletek »

Gyógyulás a hit erejével - Gyógyulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyogyulas.tlap.hu » Gyógyulás a hit erejével
Keresés
Találatok száma - 9 db
700-as club bizonyságai

700-as club bizonyságai

Az adás az Egyesült Államok televíziós piacának 97 százalékában nézhető olyan csatornákon keresztül, mint például az ABC Family Channel, a FamilyNet, a TBN. Mindez azt jelenti, hogy naponta körülbelül egymillió nézője van az Államokban. A műsor nemzetközi adása 80 idegen nyelven és több mint 200 országban látható, így összesen körülbelül 90 millió otthonba jut el, és évente körülbelül 1,5 milliárd ember számára hozzáférhető. A 700-as Klub létrejötte Pat Robertson nevéhez fűződik, aki azóta is műsorvezető az adásban. A műsor tartalmát tekintve igen sokrétű, a nézők tájékoztatást kaphatnak az amerikai belpolitikával és külpolitikával kapcsolatos hírekről, egyéb hírekről a világ minden tájáról, tartalmaz kommentárokat, elemző, oknyomozó tudósításokat, interjúkat, könyvajánlókat politikai, társadalmi, gazdasági, pénzügyi, vagy egészséggel kapcsolatos témákról, és előszeretettel foglalkozik keresztény témájú történetekkel, hírekkel. A 700-as klub adása egyértelműen a hagyományos értékek szószólója, külpolitikai riportjaiban kiemelten foglalkozik az egész világot fenyegető terrorizmussal, valamint Izrael helyzetével. Az adások készítésében körülbelül ötvenöt ember vesz részt.

A hit gyógyító ereje

A hit gyógyító ereje

Az Amerikai Egyesült Államok közvélemény-kutatói szerint az emberek 82%-a hisz abban, hogy imájának gyógyító ereje van. Valóban van-e a hitnek akár az orvosi beavatkozást helyettesítő gyógyító ereje?Az Amerikai Egyesült Államok közvélemény-kutatói szerint az emberek 82%-a hisz abban, hogy imájának gyógyító ereje van, és csak 13%-uk tagadja ezt. A lakosság 77%-a gondolja úgy, hogy Isten néha közvetlenül is beavatkozik a súlyosan beteg ember sorsába jóra fordítva azt, és csak 18% nem hisz ebben. Az emberek 73%-a hittel vallja: ha más imádkozik érte, az segít kilábalni betegségéből (mindössze 21%-uk állítja az ellenkezőjét). Az amerikaiak 64%-a érzi úgy, hogy az orvosoknak együtt kell imádkoznia páciensével, ha úgy kívánja, és csak 27% tagadja ennek fontosságát. Mindezek alapján elmondhatjuk, hogy a világ technikailag és tudományosan legmagasabb szinten álló államában az emberek döntő többsége hisz abban, ami megfoghatatlan, természetfeletti, de szerves része életének, miközben egyre nagyobb számban utasítja el az orvosi beavatkozást. E számok tükrében szükségszerűnek látszik megvizsgálni: valóban van-e a hitnek akár az orvosi beavatkozást helyettesítő gyógyító ereje, vagy ez csak az ember képzeletének szüleménye?

Csodák pedig ma is vannak!

Csodák pedig ma is vannak!

Az alábbi csoda-történet ékes bizonyítéka annak, hogy az anyák imája hogyan hatol fel a kegyelem királyi trónjához! Sőt, szövetségi ígéretünk alapján az Úr gondot visel szeretteinkről, egész háznépünkről is. 2002.05.31-én, 31 évesen motorbalesetet szenvedtem, három héten keresztül édesanyámnak azt mondták az orvosok, nem biztos hogy a fia megéli a reggelt. Már a baleset pillanatában éberkómába estem.Több mint négy órás agyműtétem volt, és akkor édesanyám a legjobb orvoshoz fordult. Jézus krisztuson keresztül az Úrhoz, mint ahogy édesanyám szólítja az Atyát, minden pillanatban hozzá imádkozott és tudta, érezte minden rendben lesz.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Egy tiszta forrás !

Egy tiszta forrás !

A Hit Gyülekezete a keresztény pünkösdi-karizmatikus ébredés része, Magyarország negyedik legnagyobb egyháza. A Gyülekezet vezető lelkésze Németh Sándor. Minden vasárnap élő istentisztelet közvetítés a Magyar ATV-n Vidám Vasárnap címmel.

Fantasztikus gyógyulások

Fantasztikus gyógyulások

Nos, 2007 januárba találkoztam egy módszerrel, amin keresztül visszanyertem az egészségem! Gyakorlatilag majdnem megegyezik a titok módszereivel, csak a gyógyulásra van kihegyezve. Fantasztikus, ingyenes! Ajánlom minden testvérem figyelmébe!

Gyógyulás rákból

Gyógyulás rákból

Boldog gyerekkor, nagycsalád, nyüzsgés, pezsgett az élet, nem voltak unalmas hétköznapok. Klaudia élete szépen alakult, tanult a szebb jövőért, ki akart törni a roma háttér miatti ?gettóból?. Aztán hirtelen minden rosszra fordult.

Hit általi gyógyulás

Hit általi gyógyulás

A kultúrházban dolgoztam, klubokat is vezettem. Volt egy ifjúsági klub, és az egyik fiú mondta, hogy csináljunk szeánszot, szellemidézést, ők csináltak ilyet a kollégiumban. Fogalmam sem volt, hogy mi az, de érdekelt. Egyszer mondták, hogy van egy srác, aki öngyilkos lett, idézzük meg. Gábornak hívták. És ahogy mondták, hogy 'ha itt vagy, akkor jelenj meg', az történt, hogy megfogtam az ott lévő fakeresztet ∓#8211; ez mindig oda volt téve ∓#8211;, elkezdtem menni körbe-körbe, és azt mondogattam, hogy 'Itt vagyok! Itt vagyok!'. És nem tudtam abbahagyni. Mint egy robot. Nagyon megijedtek a többiek, három fiúnak sikerült végül kitépni a kezemből a keresztet. Abban a pillanatban elájultam.

http://legyoztem.blog.hu

http://legyoztem.blog.hu

Ferencz Anikónak hívnak. 50 éves leszek az idén. Van két gyemekem: egy 18éves lány és egy 16 éves fiú. 2006-ban mellrákom volt. Operáció, kemoterápia, sugárterápia,egy ideig hormonterápia-így kezdődött a gyógyulásom. Hogy miért írok? Hogy kiírjam magamból. Hogy jobban lássam az összefüggéseket, vagy hogy más lássa és okuljon belőle. Kívülről látni könnyebb...más szemében a szálkát is!!

Minden lehetséges!

Minden lehetséges!

Dr Nasir Siddikiről (1953) többek közt a következő információ olvasható: evangélista, szerző és üzleti tanácsadó. Súlyos övsömör betegségéből való csodálatos gyógyulását követően megtért, mohamedánból keresztény lett. Kanadából az Egyesült Államokba költözött. Tulsában (Oklahoma) él második feleségével, Anitával és három gyermekével, és Wisdom Ministries nevű gyülekezetükben szolgálnak. Szerepeltek olyan híres televíziós evangélisták műsorában, mint Benny Hinn, Rod Parsley, Kenneth Copeland. Tanulmányait egyebek közt a Kenneth Hagin fia alapította Rhema Bible School-ban, és az American Bible College and Seminary-ban végezte. (Horváth Lídia fordító)

Tuti menü