Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógyulás vagy megelőzés? képes leírás - Gyógyulás.tlap.hu
részletek »

Gyógyulás vagy megelőzés? - Gyógyulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyogyulas.tlap.hu » Gyógyulás vagy megelőzés?
Keresés
Találatok száma - 29 db
12 hetes egészség program

12 hetes egészség program

Meddig szeretnél élni, ha biztos lennél benne, hogy életed végéig meg tudod őrizni az egészségedet? Vizsgálatok kimutatták, hogy a nyugati világ országaiban egyre fiatalabb korban jelentkező civilizációs betegségek legfőbb oka a nem megfelelő táplálkozás és a jelenlegi életmód! Mi lehet a megoldás? Először is nézz szembe az igazsággal, ismerd meg a tényeket! Ne engedd, hogy tovább mérgezzenek, zárj ki az életedből mindenféle méreganyagot! Kezdd a 12 hetes egészség programunkkal! Utána garantáltan jobban fogod magad érezni a bőrödben!

A megelőzés fontossága!

A megelőzés fontossága!

A prevenció fontossága Az orvoslás több évezredes fejlődésében a prevenció, a megelőzés alig száz éves múltra tekint vissza, fontosságának felismerése azonban mára jelentős szemléletváltozást hozott az egészségpolitikában. A kutatások bebizonyították, hogy a dolgozó ember akkor lehet eredményes, sikeres munkájában és magánéletében egyaránt, ha egészséges:  Értékké vált az egészség  Az emberek életében egyre fontosabb helyre került a megelőzés  A szűrővizsgálatok elfogadottá váltak  Kialakult az egészségtudatos magatartás

Állapotfelmérés biofeedback rendszerrel

Állapotfelmérés biofeedback rendszerrel

A SCIO számtalan betegségre nyújt gyors, gyógyszertől és vegyszertől mentes megoldást. Segítségével pontos és precíz képet kapunk a páciens teljes egészségi állapotáról. A SCIO rendszer képes arra, hogy a testben történő változásokat idejekorán felismerje, és azokat azonnal úgy korrigálja, hogy a betegség ki se fejlődhessen. Minden olyan orvos és természetgyógyász számára, aki nyitott az újra, a SCIO rendszer nélkülözhetetlen eszközzé válhat a páciensek további mélyreható, sikeres vizsgálatában és kezelésében. Ismerje meg a XXI. század modern gyógyszer- és vegyszerektől mentes módszereit!

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Állapotfelmérés, Esg diagnosztika

Állapotfelmérés, Esg diagnosztika

Orvosi egészségügyi diagnosztika, Elektro Intersticiális Scan készülékkel. Az E.I.S egy elektro-szomatográf készülék, mely pár perc alatt elvégzi a mérést, képes illetve szöveges leírású leletet készít. A kapott eredményeket orvos beszéli át az ügyféllel és tesz javaslatot problémái megoldására. A leletet nyomtatott formában adjunk ki, amely saját háziorvosának vagy szakorvosának is segítséget nyújthat az ön állapotának helyreállításában. E.I.S méréseket orvosaink országosan végeznek, előre egyeztetett időpontokban. A vizsgálat fájdalommentes, gyors, fizikai beavatkozást mellőzi, non-invazív eljárás. Betegségének kiváltó okának megszüntetése érdekében próbálja ki, vegye igénybe biolabor kezeléseinket!

Az emlő szűrővizsgálata

Az emlő szűrővizsgálata

Az emlőrák a nőket leggyakrabban sújtó rosszindulatú megbetegedés. Szűrővizsgálat céljára legalkalmasabb a mell fizikális vizsgálata és a mammográfia.Az emlőrák a nőket leggyakrabban sújtó rosszindulatú megbetegedés. Szűrővizsgálat céljára legalkalmasabb a mell fizikális vizsgálata és a mammográfia.

Bélbetegségek megelőzése

Bélbetegségek megelőzése

Dr. Hummel Zoltán, a prímbiotikum felfedezőjének, a béltisztítás (méregtelenítés), a bélflóra-helyreállítás és a székletszabályozás szakértőjének oldala. Rengeteg civilizációs hatás ér minket, másrészt a háttérben meghúzódó üzleti érdekek pedig nem mindig őszintén segítik elő azt, hogy a hétköznapi emberek egyáltalán hiteles információk alapján tudjanak tájékozódni, hogy mi is az egészséges. Dr. Hummel Zoltán segít Önnek abban, hogy hogyan érje el ideális testsúlyát, és hogy visszanyerje életerejét.

Daganatos betegségek megelőzése

Daganatos betegségek megelőzése

A VITALDEPO Webáruházban gyógynövényes termékeket kínálunk egészségünk megőrzése érdekében. Webáruházunk kínálatában több cég egészségmegőrző termékei szerepelnek, mint pl. a CoD tea, CoD Vital Plusz, különböző vitaminok, oxigén szifon, melynek segítségével otthoni körülmények között lehet oxigénes vizet előállatani.

Egészségdiagnosztika , prevenció, állapotfelmérés

Egészségdiagnosztika , prevenció, állapotfelmérés

Az E.I.S. 3 dimenziós mérés során, a test összes szervét megvizsgáljuk egyetlen vizsgálat során. Hogy ez miért nagyszerű? Azért mert gyors és 97%-os pontosságú, tehát prevencióra és a már meglévő betegségek kimutatására kitűnően alkalmazható. Mivel egy évben egyszer elegendő elvégezni a vizsgálatot, csupán egyetlen orvosi vizsgálat áráért , most egy komplex, minden szervre kiterjedő vizsgálat leletét vihetjük haza.

Egészségmegőrző tanácsadás

Egészségmegőrző tanácsadás

Dr. Guba Áron érsebészeti magánrendelője. A nyakiér műtéttől, a hasi erek, láb ütőér és visszerein keresztül, számos műtéti megoldás. Helybeni szűrővizsgálatok elvégzése. Koleszterin méréssel, nyaki UH vizsgálattal, láb UH vizsgálattal, érdeklődéstől függően aortograf vizsgálattal és egészségmegőrző tanácsadással kiegészülve...

Hirdetés
Egészségügyi Fórum

Egészségügyi Fórum

Egészség megőrzés - betegségmegelőzés Kedvező körülmények között mindannyian a testi - lelki - és szellemi jóllét állapotában jövünk a világra. Mi sem egyszerűbb - gondolhatjuk - csak meg kell őrizni ezt a harmonikus állapotot, s máris száműztük életünkből a betegséget. Ismeretes, hogy régen Kínában az orvost csak addig fizették, ameddig páciense egészséges volt. Az orvos hivatása és elsődleges feladata az egészség fenntartása, megőrzése volt. Ezzel szemben manapság (főként a nyugati kultúrában) már csak akkor fordulunk orvoshoz, amikor megbetegedtünk. Az egyik szemlélet és gondolkodásmód egészségközpontú - a másik betegségközpontú. A tapasztalatok szerint a leghatékonyabb és legolcsóbb betegség-megelőzés: az egészség megőrzése. A szemlélet mellett fontos szerepe van ebben életünk minden tevékenységének: a megfelelő táplálkozásnak, testmozgásnak, pihenésnek, lazításnak, a szexnek, a testi - lelki önismeret alakulásának.

Gerincsérv kezelése

Gerincsérv kezelése

Szeretne megszabadulni a hát-, derék-, nyak, és egyéb mozgásszervi problémáktól? A megoldás egy egyszerű gyógytorna, mely során az Ön testrészének minden egyes porcikáját megmozgatjuk, és 'helyes útra' tereljük. Ha szeretné maga mögött tudni a mindennapos hát-, és derékfájást, akkor forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk Önnek!

Gyógyhatások gombával

Gyógyhatások gombával

Az egészség megőrzésében és a különböző betegségekből történő gyógyulásban óriási támogatást nyújt a gyógyító gomba. A fejlett orvostudomány készségesen használja a több ezer éves népi gyógyítást. A gyógyító gombák hatóanyagairól számos kutatás nyilatkozik megtisztelően. Az új bizonyítékok miatt egyre népszerűbb a gyógyító gomba fogyasztása. Az Aurum Esca a gyógygombák fogyasztásának népszerűsítésére jött létre. Néhány ismeretterjesztő cikk, orvosi tudósítás és fogyasztó ajánlása mellett a webáruházban gyógygomba is rendelhető.

Gyógyító heverők

Gyógyító heverők

A kárpitozott heverők és franciaágyak a klasszikus értelemben vett 'ágyak' a modern szövet választási lehetőségekkel szinte minden meglévő bútorához illeszthetők. A kárpit melegsége, színvilága nem csak barátságos, de izgalmas enteriőrt biztosít otthonának.

Hasznos tippek szülőknek

Hasznos tippek szülőknek

Hasznos tippek szülőknek a gyermekek fogának megóvásáról. Példamutatással tegye vonzóvá és segítse a fogmosást gyermekének, mert a tejfogak tisztátartása a maradandó fogak egészségének biztosítéka. Naponta 2x mosson a gyermeke fogat kis fejű, lekerekített sörtéjű fogkefével és speciálisan gyermekeknek készült, kellemes ízű, alacsony fluorid tartalmú fogkrémmel. A lefekvés előtti fogmosás a legfontosabb, mivel éjszaka a nyáltermelés csökken, így kevésbé érvényesül a nyál védő és tisztító hatása és nő a lepedékképződés veszélye. Fontos, hogy az esti fogmosás után már semmit se együnk és csak tiszta vizet igyunk. Az első tejfogak megjelenésekor már el kell kezdeni a rendszeres fogtisztítást. A tejfogak szuvasodása ronthatja a kisgyermek általános egészségügyi állapotát.

Idézetek, bölcsességek

Idézetek, bölcsességek

A legnagyobb hiba, amit az orvosok elkövetnek, hogy a testet anélkül próbálják meggyógyítani, hogy az elmét is gyógyítani próbálnák. Pedig az elme és a test egy, és nem szabadna külön kezelni. (Platón)

Kivizsgálás, ESG vizsgálat

Kivizsgálás, ESG vizsgálat

Állapotfelmérés szűrés az egészsége megőrzése és védelme, esetlegesen már a kialakult betegsége okaink a minél pontosabb meghatározására. Gyors számítógépes ESG vizsgálat lehetővé teszi a hajlamai gyengeségei és hiányai megállapítását, így tehet a legtöbbet a megelőzésért. Teljes körű egészségi állapotvizsgálat orvosi konzultációkor kapott lelet eredményét printelt formában a rendelkezésükre áll. ESG diagnosztika gyakran akár havonta, de megelőzésképpen az éves felülvizsgálat a javasolt, az adatok ellenőrzését ajánljuk.

Kor Kontroll Társaság

Kor Kontroll Társaság

Társaság az egészségtudatos fiatalos öregedésért, anti-aging, egészséges mozgás, megelőzés, diétás étrendek, fórum életmód változtatás, orvos szakértők tanácsaival A Kor Kontroll Társaság mindenkinek segítséget szeretne nyújtani a szép, sikeres és amíg lehet egészséges öregedésben! Ezért nyitjuk meg fórumunkat portálunkon, ahol Ön nemcsak elmondhatja véleményét, megjegyzéseit, hanem hétről hétre felteheti kérdéseit . Rosszul alszik? Ingadozik a vérnyomása? Nem tudja hová forduljon panaszával? Dr Balogh Sándor az Országos Alapellátási Intézet főigazgatója és csapata majd megmondja. Balogh Sándor egyébként több mint 31 éve körzeti orvos, háziorvos. Részt vett a háziorvosi rendszer kialakításában. Egyetemi oktató, címzetes egyetemi docens. Az Országos Alapellátási Intézet főigazgatója. 2006. óta a ' Magyar Köztársaság Tisztikeresztje ' kitüntetés tulajdonosa.

Tuti menü