Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógyulás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Gyógyulás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: gyogyulas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 190 db
 A daganatos betegségek okai

A daganatos betegségek okai

A daganatos betegségek kialakulása többek között életmódbeli tényezők függvénye is. Bizonyított tény, hogy a rossz táplálkozási szokások megváltoztatásával jelentősen csökkenthetjük a betegségek kialakulásának esélyét. A daganatos betegségek kialakulásának egyik legfontosabb rizikó faktora - a civilizációs ártalmak egyik leggonoszabb fajtája - a dohányzás. Bár nem tartozik a táplálkozáshoz, feltétlenül szólnunk kell róla. Kutatási statisztikák igazolják a dohányzás jelentős daganat etiológiai szerepét, így például a tüdőrák, a szájüreg, a garat és gége, a nyelőcső, a húgyhólyag, a hasnyálmirigy, a vesedaganatok előfordulásában. A másik nagyon fontos tényező az alkohol. A garat és gége, a nyelőcső daganatos betegségeiben első helyen áll, de közrejátszik a májbetegségek, s az azok talaján kialakuló rák jelentkezésében. Vizsgálatok igazolják, hogy a tumoros betegségek kialakulásában, gyakoriságában a bevezetőben említett táplálkozási szokások megváltozása mintegy 30-60% közötti szerepet játszhat. Bizonyított tény, hogy a zsírfogyasztás csökkentésével, a rostanyagok, a zöldségek és gyümölcsök fogyasztásának emelésével csökkenthető a daganatos betegségek előfordulása, sőt az úgynevez

12 hetes egészség program

12 hetes egészség program

Meddig szeretnél élni, ha biztos lennél benne, hogy életed végéig meg tudod őrizni az egészségedet? Vizsgálatok kimutatták, hogy a nyugati világ országaiban egyre fiatalabb korban jelentkező civilizációs betegségek legfőbb oka a nem megfelelő táplálkozás és a jelenlegi életmód! Mi lehet a megoldás? Először is nézz szembe az igazsággal, ismerd meg a tényeket! Ne engedd, hogy tovább mérgezzenek, zárj ki az életedből mindenféle méreganyagot! Kezdd a 12 hetes egészség programunkkal! Utána garantáltan jobban fogod magad érezni a bőrödben!

1A DXN egészséges kávé

1A DXN egészséges kávé

Az egészséges életmódra törekvők számára a kávéivással a koffeintartalom és a savas tulajdonság a probléma illetve hogy magas a vérnyomásuk és ezért vannak eltiltva tőle. Létezik azonban egy olyan kávé, amely megfelel ezeknek az egészségügyi elvárásoknak, emellett felturbózza szervezetünk védekező rendszerét és csökkenti beállítja a vérnyomást. Vannak olyanok, akik a koffein hatása miatt nem isznak kávét és/vagy teát, ám az új kávéfajta, amellett, hogy valóban kávé íze van, mentes a koffein negatív hatásaitól. Lefekvés előtt is nyugodtan fogyasztható, mert relaxáló hatása révén elősegíti a nyugodt alvást. A DXN ganoderma kávé kereskedelmi forgalomban lévő természetes brazil kávé. Egészségügyi hatását a hozzáadott ganoderma gombakivonatnak köszönheti.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
1Az egészséges ember

1Az egészséges ember

Mik okozzák a betegségeket? Mi az egészség? Létezik-e egészséges ember? Természetes megoldások a betegségek gyökereinek kezelésére? Gyógyítás vagy megelőzés? Mi az egészség és mit tehetünk megőrzéséért? Szeretnél egészséges lenni? TERMÉSZETESEN?:) Járj legalább egy lépéssel elöbb! Ne a betegség kényszerítse ki belöled az első lépést az egészséges életmód felé! Felmérések és statisztikák alapján kijelenthető megállapítás, hogy egy bizonyos összeget minden ember elkölt élete során az egészségére, ezt senki sem spórolhatja meg! De azt , hogy mire azt igen! Minek köszönhető, hogy vannak egyes népcsoportok akiknél még nem ismertek ezek a betegségek, szavuk sincs rá! Minek köszönhető, hogy bár a táplálékkiegészítők nem gyógyítanak mégis olyan mértékben támogatják a testünket, hogy az ennek eredményeként gyakran csodákra képes a legkülönbözöbb betegségek elleni harcban?!

1DXN megoldások

1DXN megoldások

DXN ganoderma kávé: Élvezeti cikk? Igen! Finom és egészséges - van ilyen? Igen! MLM beépitett kényszerek nélkül? Igen! Ez a DXN!!Ez a honlap azért készült, hogy segítsen neked! Miből gondolom, hogy segítségre szorulsz? Hát mert a tudomány mai állása szerint, nincs egészséges ember csak rosszul kivizsgált beteg! Túl a viccen csak nézzük a száraz statisztikákat! Kedves hazánk lakosságából minden 2.ember szívbetegségben hal meg, minden harmadik rákban s a maradékon osztozik az összes többi betegség! Hamarosan a híreket hallgatva, minden 2. ember allergiás lesz, és a cukorbetegség is hasonlóan terjed. Nem beszélve a stresszrol ami szintén magyar népbetegség, s az ezekhez kapcsolódó vezető helyeinkről az öngyilkosság, az abortusz, a dohányzás, az alkoholizmus és a válások területén.

700-as club bizonyságai

700-as club bizonyságai

Az adás az Egyesült Államok televíziós piacának 97 százalékában nézhető olyan csatornákon keresztül, mint például az ABC Family Channel, a FamilyNet, a TBN. Mindez azt jelenti, hogy naponta körülbelül egymillió nézője van az Államokban. A műsor nemzetközi adása 80 idegen nyelven és több mint 200 országban látható, így összesen körülbelül 90 millió otthonba jut el, és évente körülbelül 1,5 milliárd ember számára hozzáférhető. A 700-as Klub létrejötte Pat Robertson nevéhez fűződik, aki azóta is műsorvezető az adásban. A műsor tartalmát tekintve igen sokrétű, a nézők tájékoztatást kaphatnak az amerikai belpolitikával és külpolitikával kapcsolatos hírekről, egyéb hírekről a világ minden tájáról, tartalmaz kommentárokat, elemző, oknyomozó tudósításokat, interjúkat, könyvajánlókat politikai, társadalmi, gazdasági, pénzügyi, vagy egészséggel kapcsolatos témákról, és előszeretettel foglalkozik keresztény témájú történetekkel, hírekkel. A 700-as klub adása egyértelműen a hagyományos értékek szószólója, külpolitikai riportjaiban kiemelten foglalkozik az egész világot fenyegető terrorizmussal, valamint Izrael helyzetével. Az adások készítésében körülbelül ötvenöt ember vesz részt.

A betegség oka: harag

A betegség oka: harag

Azok a férfiak, akik ellenségesek és hajlamosak a haragra, illetve a depresszióra, rosszat tesznek saját immunrendszerüknek, és fokozottan ki vannak téve a szívkoszorúér-betegség, a 2-es típusú cukorbetegség és a magas vérnyomás

A betegségek kialakulásának oka

A betegségek kialakulásának oka

Elhízás okai, betegségek kialakulásának oka. Elhízás ellen mit tegyünk: díjmentes tanácsok, ok-okozati összefüggések, életmód tanácsok. Ha fontos az egészséged odafigyelsz szerveid alapvető működésére és megpróbálod megérteni milyen tápanyagra van szüksége a mindennapokban. Odafigyelsz mi jó a sejtjeidnek, hogy az elhízás és a betegségek megelőzhetőek illetve orvosolhatóak legyenek...Igen! Kezdjük egészen a sejteknél. Jó esély van rá, hogy rövid idő alatt leadd a fölös kilókat úgy, hogy az soha ne jöjjön vissza. Jó esély van rá, hogy meggyógyúlj és egy csodálatos változáson menj keresztül.

A cukorbetegség kezelése Diabess-Györgyteával

A cukorbetegség kezelése Diabess-Györgyteával

A Diabess-Györgytea enyhíti, illetve megszünteti a cukorbetegség számos kellemetlen tünetét, pl. végtagzsibbadás, testsúlynövekedés, neuropátia, és késlelteti a súlyos szövődmények, úgymint a magas vérnyomás, veseproblémák, érelmeszesedés, vagy keringési problémák kialakulását. Ismert mellékhatása nincs. Az OGYI által engedélyezett, orvosok ajánlásával sokezer beteg fogyasztja. Ősi családi recept alapján készült 5 gyógynövény keverékéből, minden cukorbeteg diéta hatásos kiegészítője, évekkel kitolhatja a gyógyszeres/inzulinos kezelést.

Hirdetés
A gyógyfürdők

A gyógyfürdők

A gyógyfürdők, wellness-szolgáltatások és gyógykezelések soha nem látott bőségben csábítják manapság a felfrissülni és gyógyulni vágyókat ? választani közülük nem is olyan egyszerű. A gyógyfürdők, wellness-szolgáltatások és gyógykezelések soha nem látott bőségben csábítják manapság a felfrissülni és gyógyulni vágyókat ?

A gyógygombák ereje!

A gyógygombák ereje!

Az orvos is megdöbbent: ettől tűnt el teljesen a lány daganata! Sztremen Zsuzsanna 26 évesen, 1997-ben lesújtó hírt kapott; agydaganatot állapítottak meg nála. A diagnózis után rögtön megműtötték, majd sugárkezelést kapott. Egészségével azután minden rendben volt egészen 2008-ig.

A hit gyógyító ereje

A hit gyógyító ereje

Az Amerikai Egyesült Államok közvélemény-kutatói szerint az emberek 82%-a hisz abban, hogy imájának gyógyító ereje van. Valóban van-e a hitnek akár az orvosi beavatkozást helyettesítő gyógyító ereje?Az Amerikai Egyesült Államok közvélemény-kutatói szerint az emberek 82%-a hisz abban, hogy imájának gyógyító ereje van, és csak 13%-uk tagadja ezt. A lakosság 77%-a gondolja úgy, hogy Isten néha közvetlenül is beavatkozik a súlyosan beteg ember sorsába jóra fordítva azt, és csak 18% nem hisz ebben. Az emberek 73%-a hittel vallja: ha más imádkozik érte, az segít kilábalni betegségéből (mindössze 21%-uk állítja az ellenkezőjét). Az amerikaiak 64%-a érzi úgy, hogy az orvosoknak együtt kell imádkoznia páciensével, ha úgy kívánja, és csak 27% tagadja ennek fontosságát. Mindezek alapján elmondhatjuk, hogy a világ technikailag és tudományosan legmagasabb szinten álló államában az emberek döntő többsége hisz abban, ami megfoghatatlan, természetfeletti, de szerves része életének, miközben egyre nagyobb számban utasítja el az orvosi beavatkozást. E számok tükrében szükségszerűnek látszik megvizsgálni: valóban van-e a hitnek akár az orvosi beavatkozást helyettesítő gyógyító ereje, vagy ez csak az ember képzeletének szüleménye?

A Lélek Illata, 11. ker.

A Lélek Illata, 11. ker.

Az általam alkalmazott masszázsok, lélekterápiák és kiegészítő technikák alkalmasak a stressz oldására, az energetikai és érzelmi blokkok oldására, egészség megőrzésre és betegségek megelőzésére, különböző betegségek kezelésére. Szeretettel várom rendelőmben a 11. kerületben.

A megelőzés fontossága!

A megelőzés fontossága!

A prevenció fontossága Az orvoslás több évezredes fejlődésében a prevenció, a megelőzés alig száz éves múltra tekint vissza, fontosságának felismerése azonban mára jelentős szemléletváltozást hozott az egészségpolitikában. A kutatások bebizonyították, hogy a dolgozó ember akkor lehet eredményes, sikeres munkájában és magánéletében egyaránt, ha egészséges:  Értékké vált az egészség  Az emberek életében egyre fontosabb helyre került a megelőzés  A szűrővizsgálatok elfogadottá váltak  Kialakult az egészségtudatos magatartás

A mosolyterápia lényege

A mosolyterápia lényege

A nevetésterápia célja, hogy a bohócdoktorok mosolyt csaljanak a gyerekek arcára. Ez rendkívül fontos feladat, hiszen a nevetésnek gyógyító hatása van! Bizonyított tény ugyanis, hogy a vidámság elősegíti a beteg gyógyulását. A mosolyterápia pedig pont erre a célra lett megalkotva. A kórterembe történő belépést követően a bohócdoktoroknak rövid idő alatt kell alkalmazkodniuk az aktuális légkörhöz, hogy aztán elkezdődhessen a nevetésterápia (vidám varázslatok, játékok stb.). Ha érdekelné miből is áll egy ilyen mosolyterápia, kattintson az oldalra

A ricinus olaj hatásai.

A ricinus olaj hatásai.

Milyen előnyökkel és jótékony hatásokkal rendelkezik a ricinus olaj? A honlapnak köszönhetően részletesen olvashatunk a ricinus olaj hatásairól és felhasználási módjairól. A ricinus olajat a népi gyógyászatban is felhasználják. Elsődleges felhasználásaként a hashajtóként való használata jellemző, de emellett többféle jótékony hatással is rendelkezik. Kattints bátran a honlap linkjére és ismerd meg részletesen a ricinus olaj jótékony hatásait és egészségügyi előnyeit. A ricinus olajat fájdalomcsillapítóként is felhasználhatjuk.

A szódabikarbóna orvosi felhasználása.

A szódabikarbóna orvosi felhasználása.

Biztosa sokan tisztában vannak azzal, hogy a szódabikarbóna számos előnnyel rendelkezik, felhasználható a sütésnél, főzésnél és emellett az orvosi felhasználása sem elhanyagolható. Eredetileg a szódabikarbóna nem a sütési célokat szolgálta, hiszen számos más pozitív előnyökkel is bír. A szódabikarbónát az orvostudomány nyugtató és semlegesítő hatása miatt használják fel. Emellett említésre méltó a gyulladáscsökkentő hatása is, amelyet főként a bőrbetegségek kezeléséhez használhatunk fel. Ismerd meg te is a szódabikarbóna előnyeit.

Tuti menü